The Beef Club - Pangrati 30

APERITIVE

 

Maduva de vita 28 ron

Paine crocanta, crema de hrean, ceapa rosie si jus de vita (150/100 gr)

 

Jambon Iberic 72 ron

Paine la gratar pregatita cu rosii si usturoi, ulei de masline extra virgin (50/100 gr)

 

Momite de vitel 35 ron

Carpaccio de sfecla, ciuperci salbatice cu sos cremos (100/150 gr)

 

Scoici St. Jacques 59 ron

Perle de conopida, jus de patrunjel, lamaie, crutoane si caviar (100/50 gr)

 

Pate de foie gras 39 ron

Mar caramelizat, sirop de visine si turta dulce (100/100 gr)

 

Tartar din muschi de vita de Australia cu capere 59 ron

Parmezan maturat, sos béarnaise si trufe, servit cu paine la gratar (100/100 gr)

 

Calamari in stil mediteranean 35 ron

A la Plancha, cu chimi churri, germeni de ridiche si ulei de masline extra virgin (110/80 gr)

 

Supa din coada de vitel 28 ron

Julienne de sfecla si varza, hrean si smantana (150/100 gr)

 

Supa crema de telina 25 ron

Obraji de vita a l’orange confit si chives (100/100 gr)

 

Salata Caesar 32 ron

Reteta The Beef Club, ou moale crocant la exterior, bacon, parmezan, piept de pui, ansoa si dressing Caesar (150/100 gr)

 

Risotto cu creveti 48 ron

Sparanghel, parmezan si dressing de crustacee (110/200 gr)

 

DESERT

 

Selectie de branzeturi frantuzesti (110/150 gr) 35 ron 

 

Bezea crocanta cu fructe de padure si sorbet de lamaie, topping de capsuni (200 gr) 27 ron

 

Desert pe baza de branza cremoasa pe pat de biscuiti, mure si dressing de zmeura (150 gr) 25 ron

 

Fondant cu cafea, inghetata, ciocolata pliabila, nuci trase in miere, sos de ciocolata (150 gr) 35 ron

 

Desertul semnat by The Beef Club Chef pentru 2 persoane (400 gr) 68 ron

FEL PRINCIPAL

 

Muschi si inima de vita 135 ron

Vol au vent cu crema de ciuperci salbatice, sparanghel si sos demiglace (200/100 gr)

 

Vrabioara de vita Black Angus 125 ron

Cu chips de ridiche neagra, trufe negre, germeni si dressing proaspat de ierburi si rosii uscate (350/100 gr)

 

Antricot de vita Australiana la gratar 145 ron

Cartofi dauphinoise, confit de ciuperci boletus cu rozmarin si usturoi (350/250 gr)

 

Obraji de vita inabusiti 58 ron

Cu momite de vitel, trufe negre, tapenade si sparanghel (250/100 gr)

 

Cotlete de berbecut 98 ron

Rumenite cu anghinare, sparanghel, rosii uscate si masline Kalamata (250/150 gr)

 

Ficat de rata A la Plancha 64 ron

Sirop de espresso, migdale si spuma de amaretto (180 gr)

 

Piept de rata cu piure si trufe 88 ron

Sos cu anason si kumquat (300/200 gr)

 

Calcan de Marea Neagra 105 ron

Marinat in lapte, spanac cu unt, sabayon de lamaie cu fistic si vinaigrette de trufe (150/100 gr)

 

Rulouri din file de lemon sole 77 ron

Sparanghel cu hollandaise sos si confit de rosii (200/100 gr)

 

Homar la gratar 280 ron

Chipsuri de mamaliga crocante cu infuzie de trufe, mini salata si dressing de crustacee (800 gr)

 

Antricot cu os Black Angus 198 ron

Cartofi prajiti proaspat taiati, sos cremos de Roquefort (750/200/50 gr)

 

Vita Wagyu 310 ron

Servita cu chipsuri de mamaliga cu infuzie de trufe si sos bearnaise (300/150/50 gr)