The Beef Club - Pangrati 30

Prima Tv: Masa de Craciun cu rafinament

forbes

De Crăciun, aşa e obiceiul, să se adune toată familia la masă. În era agitată în care trăim, să fie toţi cei dragi aproape, la aceeaşi masă, este un moment special şi tot mai rar. Şi care merită să fie tratat cu grijă şi rafinament.


Forbes.ro: Clubul exclusiv al oamenilor de afaceri

forbes

Restaurantul The Beef Club a lansat pe piaţă, anul acesta, un club al oamenilor de afaceri, unde antreprenori și manageri de top se întâlnesc săptămânal, în cadrul unor seri de degustare, pentru a discuta oportunităţi de business.


PiataFinanciara.ro: Experienţe culinare de 5 stele asezonate cu oameni de succes

piatafinanciara

Restaurantul de 5 stele a fost lansat pe piaţă, anul acesta, ca un club al oamenilor de afaceri. Aici, antreprenori şi manageri de top se întâlnesc săptămânal, în cadrul unor seri de degustare, pentru a discuta noi oportunităţi de business.


BusinessAvenue.ro: Antreprenorul Dragos Panait, despre cele două restaurante pe care le conduce în București

businessavenue

A învăţat secretele unui business de succes în SUA și Austria. La doar 28 de ani, antreprenorul Dragoș Panait conduce două restaurante de premium și casual dining din Capitală.


Antena 1: Cum se găteşte corect un homar

observator

A fost o vreme când homarul era considerat mâncarea săracilor. Prin anii 1800 găseai homari peste tot. După care a fost nevoie de metode speciale de conservare a speciei. Atât de mult se împuţinaseră.

 


Wall-Street.ro: Clubul exclusiv al oamenior de success

wall-street1

Vrei sa traiesti o experienta culinara unica in compania unor oameni cu aceleasi interese ca tine? 


Managerexpress.ro: Un Tomahawk, vă rog!

manager_express

La doar 28 de ani, Dragoş Panait, antreprenor şi director executiv la Red Angus Steakhouse şi The Beef Club, se gândeşte deja la tradiţia afacerii sale de familie.

 


Realitatea.net: Reţetă de mămăligă inedită, dezvăluită de Chef Bjorn

realitatea

Aflat pentru prima dată în România, bucătarul cu stele a strecurat în lungul șir de dishuri rafinate și surprinzătoare un ingredient binecunoscut localnicilor

 


Emmazeicescu.ro: Cum serveşte un bucătar cu stele Michelin o simplă mămăligă

emma

Cine nu s-a impiedicat vreodata la o simpla mamaliga? Ei bine, eu da. Si pentru ca se lipea, nu iesea, ba era prea tare…am mers pe mana specialistilor.

 


Foodandbar.ro: Daniel Grosu şi povestea meniului creat pentru The Beef Club

 

food_and_bar


Constateanul Daniel Grosu este absolvent de Finante-Banci, insa pasiunea pentru gatit l-a determinat sa plece mai intai in Anglia, unde a lucrat mai mult de sase ani ca bucatar in mai multe restaurante de lux.

 


ZF: Proprietarul Red Angus şi Beef Club vrea un hotel cu un restaurant la mare

zf


Dragoş Panait, antreprenorul din spatele restaurantelor Red Angus din centrul vechi şi The Beef Club, deschis recent lângă sediul Televiziunii Române după o investiţie de 0,5 mil. euro...

 


Wall-Street.ro: Dragos Panait explica reteta unei afaceri de succes pe piata restaurantelor

wall-street2


Dragos Panait, fondatorul restaurantului Red Angus, vorbeste despre noua investitie din centrul Capitalei: The Beef Club.