The Beef Club - Pangrati 30

Victor Martin, Country Manager Temenos: M-am bucurat să-mi revăd prietenii și să cunosc oameni noi într-o atmosferă de excepție
Manageri de top, antreprenori şi oameni de afaceri de succes au fost oaspeţii Exclusive Dining Events II, care a avut loc în a doua jumătate a lunii noiembrie.
Chef Robert i-a surprins cu un meniu spectaculos, în care s-au regăsit şapte delicatese premium dining.
Preferatele invitaţilor au fost vrăbioara de vită premium din Australia, cu chips de ridiche neagră şi trufe negre şi supa din coadă de vită, cu julienne de sfeclă şi varză, hrean şi smântână.
Într-un cadru intim şi elegant, oaspeţii au avut şi ocazia să întâlnească noi potenţiali parteneri de business.
Aceste evenimente sunt dedicate cunoscătorilor, care apreciază rafinamentul unui dish, savurat într-o companie selectă.

 

degustation-menu-1

degustation-menu-2

wine-list